perjantai 7. tammikuuta 2011

Tiloja opiskeluun ja muuhun

Tarvitsetko tilaa työskentelyyn, opiskeluun, pääsykokeisiin tai ylioppilaskirjoituksiin lukemiseen?

Jos tarvitset täydellistä hiljaisuutta, etkä halua käyttää korvatulppia, silloin emme voi tarjota täydellistä tilaa. Mutta jos kestät vähän hälyä, silloin meillä on tarjolla monta vaihtoehtoa.

Soppy

Soppy on hiljainen opiskelutila kuudelle hengelle. Kuten kalenterimme näyttää, tilaan ei ole yhtään varausta koko kevääksi. Se on aina vapaana opiskelijoita ja muita lukijoita varten.



Sininen huone

Sininen huone on lukusali 50 hengelle. Se on opiskelijoiden käytössä aina silloin, kun sitä ei ole varattu muuhun käyttöön. Varaustilannetta kannattaa seurata kalenterista.



Ahdistavatko lukusalit?

Kaikki Entressen kirjaston sohvat, nojatuolit, pöydät ja tuolit ovat käytössäsi. Kirjallisuussiiven ikkunapöydät ovat suosituimmat lukupaikkamme. Kirjallisuussiipi on hiljaista aluetta kirjastossa. Jos alueella on häiritsevä melu, tule kertomaan meille. Meidän pitää hiljentää tila. Täydellisen hiljainen tila ei tule olemaan.

Meillä on akustisia seinäkkeitä, joiden avulla voit eristää itseäsi hälystä, tai rajata oman opiskelupisteesi niin, että sinä ja kaverisi ette häiritse muita.

Muista

Että meiltä voit lainata myös läppärin.
Meillä on langaton verkko sinun läppäriäsi tai älypuhelintasi varten.

Ei kommentteja: